BUSINESS TO BUSINESS

We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners die ons willen helpen om het merk Buccan bekendheid te geven.

Verpakking

Onze verpakkingen zijn speciaal ontworpen voor e-commerce, waardoor de barbecues veilig verzonden kunnen worden zonder te beschadigen. Door het unieke en in het oog springende design van de verpakkingen zijn onze producten daarnaast uitermate geschikt voor verkoop in de detailhandel.

Buccan box
Sales display

Retail Oplossingen

Wij bieden op maat gemaakte winkeloplossingen zoals verkoopdisplays om jouw bedrijf aantrekkelijker te maken voor klanten. Onze displays zijn de perfecte tool om onze Buccan producten in jouw winkel te presenteren. We kunnen een display op maat ontwerpen en produceren in de maat die het meest geschikt is voor jouw winkel.

Buccan Loyaliteitscampagne

Wil je loyale klanten creëren? Wij kunnen helpen. Een loyaliteitsprogramma bindt klanten en verhoogt de omzet van jouw bedrijf. Door een Buccan product aan te bieden, heb je een unieke propositie voor je klanten die hen zeker weer naar je bedrijf zal doen terugkeren. Onthoud: loyale klanten behouden is effectiever dan nieuwe vinden.

Customer loyalty

White Label

Wij bij Buccan hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en produceren van barbecues en accessoires. Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen, lokaliseren, produceren en transporteren van barbecue-gerelateerde producten onder jouw eigen merk. Stel je de coole producten en kwaliteit voor die je van Buccan kent, alleen nu met je eigen merklogo!

Wil je ons assortiment in jouw winkel of webshop aanbieden? Op zoek naar een kickass loyaliteitscampagne? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.